fbpx

mapei

mapei

Efter succén i ”Så mycket bättre” är det nu dags för Mapei att bege sig ut på egen turné i Sverige. Med sig har hon ett starkt liveband och en mängd nya låtar från tv-programmet som för första gången kommer att framföras live.

Mapei är en svensk-amerikansk multiartist – sångerska, rappare och låtskrivare. Nyfikenhet är ett återkommande tema i Mapeis kreativa värld, hon är musikaliskt mångsidig och har alltid gått sin egen väg mot det oförutsägbara. Under hennes 15 år långa karriär har hon haft en världshit med låten ”Don’t Wait”, släppt tre album med totalt över 230 miljoner streams globalt på alla plattformar och tagit emot Musikförläggarnas pris för Årets Textförfattare.

Mapei rör sig sömlöst likt en musikalisk kameleont mellan genrer och har samarbetat med artister som Swedish House Mafia, Major Lazor, Robyn och Timbuktu för att nämna några.

Under hösten medverkade Mapei i TV4:s program ”Så mycket bättre” där publiken har fått följa henne både musikaliskt och personligt. Hennes låt ”Minns ikväll”, en tolkning av Eagle-Eye Cherry’s superhit ”Save Tonight”, har klättrat på både radio- och Spotify-topplistan.

Mapei gjorde sin första mini-turné redan vid 12 års ålder, har kallats ”Skandinaviens främsta rappare någonsin” av Timbuktu och ”Sveriges bästa liveartist” av Markus Krunegård. I vår och sommar får publiken chansen att uppleva henne live på några av Sveriges största scener – det blir garanterat en show att minnas.

DAG

Torsdag 20 juni

Speltid

21.30

Kontakt hej@midsommarfesten.se alternativt
DM till Facebook eller Instagram