fbpx
midsommarfesten_top

i hjärtat av dalarna!

Den 24e och 25e juni arrangeras Sveriges största midsommarfestival i Leksand bara ett stenkast ifrån Gropen som varje sommar gästas av tusentals midsommarfirare från hela landet.

Stort festivalområde med aktiviteter, tivoli, karuseller, drop-in-tatuerare, matservering, barer och liveframträdanden med delar av Sveriges absoluta artistelit!

Två festivalkvällar + en fullspäckad familjedag med allsång, aktiviteter och mycket mer! 

två dagar, tre event

Midsommarfesten består av totalt tre evenemang. Två kvällsevent med 18 års åldersgräns samt ett dagsevent (Midsommardagen) utan åldersgräns.

Helgpasset inkluderar entré till samtliga tre evenemang. Det kommer även att släppas biljetter till enskilda evenemang under våren.

sveriges artistelit

Midsommarfesten bjuder på en eminent line-up med delar av sveriges absoluta artistelit. Molly Sandén, Miriam Bryant, Victor Leksell, Norlie & KKV, Daniela Rathana, Tjuvjakt, Cherry och Bolaget.

Vanliga frågor

Hur hittar jag till festivalen?

Du hittar oss precis bredvid gropen, längs med Kyrkallén, 793 31 Leksand. Se karta här.

Hur får jag mitt festivalarmband?

Har du köpt ett helgpass får du ett festivalarmband i tyg, Vi rekommenderar att du hämtar ditt festivalarmband på Trägår’n Bar & Grill – Norsgatan 25, Leksand

  • Torsdag 23/6 – 12.00 – 02.00 – Hämta ut ditt helgpass denna dag och få 20% rabatt på mat & dryck hos Trägår’n! 
  • Fredag 24/6 – 12.00 – 20.00

Har du köpt fler band/biljetter så går det bra att en person hämtar fler band förutsatt att det finns giltiga biljetter att visa upp.

Har du köpt biljett till en av kvällarna eller till familjedagen får man inget festivalarmband utan biljetten visas upp i entrén.

Åldersgräns?

Kväll 24-25 juni = 18 års åldersgräns.

Dag 25 juni = Ingen åldersgräns.

Finns det parkering?

Vi erbjuder ingen parkering i anslutning till festivalen, vi hänvisar till de allmänna parkeringarna i och runt leksand, besök www.leksand.se/medborgare/boende-trafik-och-miljo/trafik-gator-och-vagar/parkering/parkering för mer information.

Erbjuder ni boende?

Vi erbjuder inget boende i anslutning till festivalen, vi hänvisar till de aktörer som finns i och runt leksand, besök www.visitdalarna.se/leksand för mer information.

Finns det en garderob?

Nej tyvärr, vi erbjuder ingen ingen garderob på området.

Är det något som inte är tillåtet?

Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, stolar, mat eller dryck etc. Stolar är endast tillåtna under familjedagen.

Rätt att neka entré

Vi äger rätten att neka entré p.g.a berusning, för sen ankomst, minderårig eller liknande. Återköp av biljett är då ej möjligt.

Vilka dagar gäller helgpassen?

Alla dagar inklusive dagseventet Familjedagen på midsommardagen.

Kan man köpa biljetter på plats?

Självklart! Men vi rekommenderar att köpa biljett eller helgpass för att vara säker på att komma in om festivalen blir slutsåld.

Funktionsvariationer

Vi avsätter en yta precis bredvid scenen som erbjuder bra uppsikt över uppträdandet. Ledsagare går in gratis vid uppvisande av ledsagarbevis.

Dåligt väder?

Ingen fara! Vi har regnsäkrat stora delar av området framför scenen.

kontakta oss

hej@midsommarfesten.se