fbpx

ROC BOYZ

ROC BOYZ

Efter att ha fått in många, många önskemål på just denna artist är vi glada att kunna presentera Roc Boyz till Midsommarfesten 2024!

Roc Boyz (Mein, KrissyB och Mul) är tre barndomsvänner som startade sin karriär i Meins källare under tidigt 2020. Den 30 maj samma år släppte de albumet ’Roc Boyz, Vol. 1’ innehållande hits som ”Wreckonize”, ”What up World” och ”Badmon”.

Roc Boyz blev extremt populära bland russeungdomar tack vare deras kreativa texter och melodier. Efter att ha blivit ledande inom russemusik valde de att ta in en manager (Dennis Kiil) för att kunna fokusera fullt ut på musiken. Raptrion från Bærum tog sikte på en ny karriär och släppte i början av 2022 låten ”Bonanza”, tillsammans med svenska rappstjärnan Greekazo. Låten gick direkt in som nummer 2 på Norge topp 50.

De har nu samlat ihop över 150 miljoner streams och lagt russemusiken på hyllan för att istället sätta sin egen prägel på nordisk rap.

Detta har gjort en markant skillnad och 2023 släppte de en remix på svenska rap-fenomenet 23’s låt ”Feeling Myself”. Remixen av låten har varit topp 15 i Sverige, topp 100 i Danmark och topp 1 i Norge.

De spelade under 2023 på två sommarfestivaler i Sverige och även en festival i Finland.

Roc Boyz har följt upp denna framgång med flera megahits som ”Creem”, ”Helgen” och ”Missförstått – Remix” med den svenska artisten Bell.

Roc Boyz var topp 3 mest streamade artister i Norge under hela 2022.

Roc Boyz har redan erövrat mainstage på bland annat Stavern Festival och Landstreff Stavanger, Bayside Festival.

Detta är bara början för Roc Boyz – 2024 bjuder på ett helt nytt universum!

DAG

Fredag 21 juni

Speltid

01.00

Kontakt hej@midsommarfesten.se alternativt
DM till Facebook eller Instagram