fbpx

Thomas Stenström

Thomas Stenström

Thomas Stenström har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i. Han har därigenom också blivit niofaldigt Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. Vilket fantastiskt facit.

I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna. 

2022 var minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen. 

Våren 2023 släppte han megahiten “Andas in andas ut” som nått idel topplaceringar och streamats över 23 miljoner gånger. Låten vann även det ärofyllda priset “Årets låt” på P3-Guldgalan 2023. I oktober släpptes hans senaste album “Superlativ 97” som snabbt gick in som etta på albumlistan. 

Vintern 2023 la Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergick till Superlativ Tour – en succéartad arenaturné med stopp på Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg. Tele2 Arena i Stockholm.

I sommar är det dags för Sveriges stjärna att styra turnebussen till Leksand och Midsommarfesten!

DAG

Torsdag 20 juni

Speltid

Presenteras senare

Kontakt hej@midsommarfesten.se alternativt
DM till Facebook eller Instagram