fbpx

tjuvjakt

tjuvjakt

Midsommarfesten välkomnar Tjuvjakt till Leksand!

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphop-akter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis.

Med sina fem fullängdsalbum, två mixtapes och en EP har de med sina energiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan – över hela Sverige. Inte minst hitlåten “Tårarna i halsen” har bidragit till att deras musik har nått ut till den stora allmänheten.

2023 firade bandet tio år ihop som grupp och detta firades med två albumsläpp – det hyllade albumet “Lov att leva” och det självbetitlade albumet ”Tjuvjakt” – en hommage till gruppens rötter. Plattan innehåller samarbeten med storheter som ADAAM, Bell, Parham och Alexander Juneblad och Alexis Weak.

Tjuvjakt visar än en gång att genrer och gränser är till för att korsas och överskridas. Deras gemensamma färdigheter som band kokas ihop till en helhet som är älskad av så många. Bandets skapandeformel har fungerat sedan dag ett och så kommer det förbli när de vänder blad och siktar på nästa tio år med Tjuvjakt.

Tjuvjakt består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson.

DAG

Presenteras senare

Speltid

Presenteras senare

Kontakt hej@midsommarfesten.se alternativt
DM till Facebook eller Instagram