fbpx

Veronica Maggio

Veronica Maggio

Veronica Maggio till Midsommarfesten 2024!

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sju kritikerrosade album – samtliga har sålt multi-platina.

Hon har slagit rekord på Spotify med över 1 miljard streams och är därmed den första artisten – någonsin – vars låtkatalog på svenska når den magiska milstolpen. Veronica Maggio var Sveriges fjärde mest streamade artist på Spotify under 2022 och 2023.

Under våren och sommaren 2023 upplevde Veronica Maggio en rekordstor publik och samarbetet med Miriam Bryant resulterade i den mästerliga låten “Under någon ny” – en låt som hyllats unisont i media, har genererat över 16 miljon streams på Spotify, blivit dubbelt P3 Guld-nominerad och vinnare av det ärofyllda priset “Årets låtcitat” på P3-Guldgalan 2024.

En av sommarens största låtar hos P3 var Veronicas samarbete med NOTD i låten ”Occhi D´Amore” och året avlutades med en #1-singel i ”Det kommer aldrig vara över för mig”.

Det behöver väl knappast understrykas hur stolta vi är över denna bokning. Det känns fantastiskt att få erbjuda vår festivalpublik en av Sveriges största artister.

Veronica Maggio på Midsommarfesten 2024 kommer att bli enastående, magiskt och en kväll att minnas för livet.

DAG

Lördag 22 juni

Speltid

21.30

Kontakt hej@midsommarfesten.se alternativt
DM till Facebook eller Instagram